Vi har stillet eleverne i Erhvervsklassen to spørgsmål:

      Hvorfor startede du i Erhvervsklassen?

      Hvad kan du godt lide ved at gå i Erhvervsklassen?


Her kan du læse deres svar:


Hektor (9.E)

Jeg følte, at alle lærerne var efter mig på min gamle skole, og så var det ikke så fedt at gå der. Jeg kan godt lide fællesskabet og sammenholdet. 


Rasmus (9.E)

Jeg havde det svært på min gamle skole, og jeg kunne ikke koncentrere mig i timerne.  Det jeg godt kan lide i Erhvervsklassen er, at vi har et rigtigt godt fællesskab i klassen, og at vi alle respekterer hinandens udseende.

Frida (9.E)

Den største grund, til at jeg startede i Erhvervsklassen, var, at jeg ikke rigtig havde nogen venner på min gamle skole. Og så gik jeg tit i stå, når jeg skulle lave en opgave, og jeg tænkte, at jeg var dårlig. Jeg er rigtig glad for at gå i Erhvervsklassen, fordi jeg har fået nye venner. Jeg er også blev bedre til ikke at tænke, at jeg er dårlig. Og så er jeg glad for at kunne komme i praktik. Jeg ved ikke, hvad jeg vil efter 10. klasse, så det er godt at få prøvet noget forskelligt.

Esben (9.E)

Jeg blev vejledt af en UU-vejleder på min gamle skole. Jeg kan godt lide vores fredagsaktiviteter.

Rose (9.E)

Det var fordi, jeg havde det lidt svært i skolen, og lærerne var ikke så gode til at hjælpe mig med mine opgaver. Så blev jeg også mobbet af nogle på skolen. Da jeg hørte om Erhvervsklassen fra lederen på skolen, synes jeg, det lød rigtig spændende, og jeg sagde ja. Sammenholdet, de gode lærere, de nye venskaber jeg har fået og de aktiviteter vi laver.

Ahmed (9.E)

Jeg magtede ikke skole og de mange fag. Jeg kan godt lide, hvis vi laver noget sjovt om fredagen.

Martin (9.E)

På grund af at jeg var skoletræt, og jeg ville lave noget med mine hænder. Jeg har fået nogle gode venner og et godt selskab.

Alfred (8.E)

Jeg var skoletræt. Jeg synes, det var svært i timerne, og der var mange forskellige fag, jeg skulle koncentrere mig om. Jeg ville også ud at lave noget aktivt udover skole. At man kan prøve noget forskelligt i praktik. Og der er masser hjælp i klassen.


Felix (8.E)

Jeg valgte at starte her i klassen, fordi jeg hørte om, at der kun var 3 fag i klassen, og man ikke gik i skole alle dage. Jeg var skoletræt og havde brug for at ikke at skulle bruge hjernen så meget. At man ikke skal være presset så meget, som nogle er i folkeskolen, og at jeg har chancen for at lave noget aktivt i min skoleuge, fordi vi jo også går i praktik. 


Viggo (8.E)

Jeg havde svært ved skolen, men nu er jeg blevet bedre til at skrive og læse. Det er Erhvervsklassens skyld. Fællesskabet er godt i klassen. Vi hygger os sammen, og der er en god stemning. En super god klasse.


Aksel (8.E)

Jeg var skoletræt, og jeg synes, at det var lidt svært. Mine lærere havde heller ikke altid tid til at hjælpe så meget. Det er hyggeligt, og det er ikke så svært, fordi jeg får hjælp, når jeg vil have det. Jeg har fået nogle gode klassekammerater.